Divizia Centrala de Insolventa SPRL (DCI) este una dintre companiile importante de profil din Romania.

Pentru noi fiecare caz este o provocare. Echipa DCI, formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniul insolventei, va ofera o abordare inovativa, actionand, miscand oameni si lucruri, idei si concepte, pe scurt oferim solutii.

Performantele obtinute de-a lungul timpului alaturi de clientii nostri ne recomanda pentru diligenta, inovatia, responsabilitatea, disponibilitatea, eficienta, flexibilitatea si nu in ultimul rand, plusvaloarea pe care o aducem fiecarui proiect.

Viziune

Bussinesul romanesc merita a doua sansa.

Sursa ideilor bune si a solutiilor eficiente consta in forta echipei. Dezvoltarea continua a societatii se bazeaza pe evolutia profesionala si educationala permanenta a membrilor echipei DCI, care ne ajuta sa oferim cele mai bune servicii.

”Insolventele sunt un fapt de viata intr-o economie dinamica si moderna”

Valori

Pasiune
Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia, iar pe noi ne uneste pentru ca iubim ceea ce facem si transmitem mai departe entuziasmul muncii noastre.

Etica
Noi, echia DCI, consideram ca increderea este primul lucru pe care il cauta un client in alegerea unui practician in insolventa, iar respectul, loialitatea si onestitatea noastra reprezinta principiile pentru care clientii nostri ne aleg.

Transparenta
Activitatea noastra se bazeaza pe un proces de comunicare aflat intr-o permanenta evolutie, pentru realizarea unei colaborari cat mai eficiente si pentru adaptarea serviciilor noastre la cerintele clientilor si ale pietei.

Spirit de echipa
Sursa ideilor bune si a solutiilor eficiente consta in forta echipei, iar noi ne sprijinim, avem incredere unii in ceilalti si suntem loiali.

Inovatie
Am inovat si vom continua sa inovam in ariile principale de expertiza, oferind clientilor solutii personalizate pentru orice problema.